I 2006 ble tidenes første Sørlandsk humorstevne arrangert på Evje, under det spenstige mottoet «Bedre enn ingenting». Der samlet alskens revyfolk, teatersportere, filmmakere og andre humormennesker fra Sørlandet seg til en helg med konkurranser, kurs, opptredener og fynd og klem. Sørlandets morsomste ble også kåret, en konkurranse jeg deltok i, men ikke vant. Da.

I 2008 var det et nytt humorstevne på Evje, der jeg ikke kunne være med, men da det tredje stevnet ble arrangert på Øyslebø i Marnadal i 2010, var jeg med. Her holdt jeg kurs i skriving av revytekster, spilte i en liten ADS-forestilling og var med på å slå et Vest-Agder-lag i teatersport. Og så var det altså ny kåring av Sørlandets morsomste, der jeg stilte med to nummer med «Den oransje dama». Og denne gangen gikk det hele veien hjem, og jeg vant prisen som Sørlandets morsomste.

Det tredje humorstevnet ble også det siste (i hvert fall per 2017), og dermed er jeg fortsatt regjerende tittelhaver!