Project Description

Revysuksessen fra 2017 gav grobunn for en oppfølger i 2018, fremdeles med meg i registolen og med de samme fire skuespillerne: Nina Zachariassen, Beate Alfsdatter Myhren, Fred Arthur Asdal og Fredrik Wilhelm Schulze Krogh. Mette Karlsen overtok som kapellmester, og et knippe dyktige musikere inntok scenen på Moringen pub i Kolbjørnsvik tre dager i juni.

Men før det hadde det vært mye skriving, mye øving, en del frustrasjoner over ting og personer som ikke kom på plass når de gjerne skulle ha gjort det, og mye spenning: Hvordan ville dette komme til å gå? Ville det bli nedtur sammenliknet med fjoråret? Ville folk komme? Ville de le? Ville de gå?

Det ble en sekser hos Agderpostens anmelder. Og er stormbegeistret publikum, som koste seg glugg i hjel. Noen prøvde til og med å få meg til å love fra scenen at det ville bli revy i 2019, men den klarte jeg å stå imot.

Jeg var forresten på scenen i et uannonsert lite nummer også, der jeg liksom måtte trekke ut tiden fordi det gikk for sakte i klesskiftet i kulissene. Da fikk jeg parodiert alle skuespillerne. Artig!

Men noen ny revy i 2019? Ikke fullt så snart. For dette er den mest slitsomme regijobben jeg noen gang har hatt.